Sportfishing Dalsland - Andy Van Assema

Adress: Vallsjön 710, S- 66295 Fengersfors Sweden Visa karta

Adress: Vallsjön 710, S- 66295 Fengersfors Sweden

Professionell fiskeguide specialiserad på gäddfiske i Dalslands sjöar och i Vänerns skärgård. Följ med oss i våra båtar som är Marcraft (70 hp Suzuki) Med stora kastdäck för spinnfiske samt Lowrance 8 tums skärmar Garmin 9 tums, och Minn Kota iPilot. För trolling använder vi bl.a. Scotty djupriggar. Alla typer av spinnfiskeutrustning finns och en mängd olika beten. Följ med oss på Dalslands klarvattensjöar och lura de största gäddorna!

 

Professionell fiskeguide specialiserad på gäddfiske i Dalslands sjöar och i Vänerns skärgård. Följ med oss på Dalslands klarvattensjöar och lura de största gäddorna !

Marcraft SC custom
70 HP Suzuki
Troll control
Dubbel plattform för spinnfiske
2 spinnfiske stolar
3 vertical seats
2x Lowrance HDS 8 Comboskärmar
1x Lowrance DSI
1x Garmin Seamap 940
Navionics kartor
Minn Kota Terrova I-Pilot
2 Scotty djupriggar
BIOS Trolling mast och planerboards
Brandsläckare
VHF Radio
Kapacitet: 4 personer inkl guide
För spinnfiske rekommenderar vi max 3 personer inkl. guide

Vi fiskar mestadels efter stora gäddor i de klara dalsländska sjöarna eller i den vackra skärgården i Vänern melland Åmål och Mellerud. Roligast och kanske effektivast är det tidiga vårfisket efter gädda inne i grunda vikar. Eftersom vi ofta ser huggen i ytan så är detta ett extra spectakulärt och spännande fiske! Båten är även utrustad med djupriggar så går fisken djupt så fiskar vi djupt också! Chansen finns också för lax eller gös. All fiskeuttrustning ingår i våra gudiade turer. Matpaket kan beställas. För bästa säkerhet så finns såklart flytvästar till alla. Välkomna!

Andy van Assema
Email : info@sportfishingdalsland.com
Tel : 070 2067370

Visa mer
Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4507.cbischannel-277.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails